Direct la continut Direct la meniul de navigare

                 Descopera produsele Mega Countdown, disponibile exclusiv online!

Mai multe detalii aici!
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR Hervis Sports (28 Iunie 2016)


 

PROTEJAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL 

 

 

Prin apasarea butonului „Accept” din bara de informare la deschiderea website-ului si prin accesarea website-ului, Consumatorul isi exprima acordul expres si neechivoc ca in cazul incheierii unui contract de vanzare respectiv a unei rezervari, datele personale puse la dispozitia Hervis sa fie stocate pe un server al SPAR Austria, societatea mama a Vanzatorului, sa fie prelucrate si folosite pe perioada derularii contractului de vanzare.

Datele personale constau in orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

 

In procesul de stocare si prelucrare a datelor cu caracter personal, Hervis respecta prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Hervis va lua toate masurile pentru a garanta siguranta datelor personale. In derularea serviciilor sale, Hervis va apela numai la angajati si firme terte carora li se va aplica obligatia de respectare a secretelor profesionale.

Vanzatorul poate oferi oricand informatii Consumatorilor cu privire la datele personale stocate de acesta. De asemenea, Consumatorii pot lua oricand legatura cu Hervis in vederea corectarii, stergerii sau blocarii datelor personale stocate de Vanzator, pentru actiunile viitoare si de asemenea pentru retragerea acordului de folosire a datelor cu caracter personal ale Consumatorilor.

In scopul si pe perioada verificarii si evitarii oricaror plati frauduloase, Hervis va transmite datele cu caracter personal catre Six Payment Services: datele cartii de credit/debit utilizate de Consumator, vor fi stocate de Six Payment Services si nu de Hervis. Partenerul de plata al Vanzatorului va codifica datele cartii de credit/ debit prin SSL (Secure Sockets Layer) in timpul transmiterii de date.

In scopul si pe durata comenzilor, a rezervarilor, a expedierii de produse si derularea retururilor, Vanzatorul va transmite datele cu caracter personal ale Consumatorilor, societatilor angajate de Hervis in acest sens. Astfel, prin completarea datelor in vederea plasarii unei comenzi sau efectuarii unei rezervari, Consumatorul accepta neconditionat ca datele sale cu caracter personal sa fie incluse in baza de date detinuta de SPAR Austria si isi da acordul expres si neechivoc ca toate datele cu caracter personal sa fie utilizate, prelucrate si stocate de catre Hervis, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Vanzator si colaboratorii acestora de activitati comerciale, de marketing si publicitate, de urmarire si monitorizare a vanzarilor, de cercetare de piata, de statistica. Mai mult, Consumatorul isi da acordul expres si neechivoc ca datele sale cu caracter personal sa poate fi transmise de Hervis afiliatilor si colaboratorilor sai.

Prin parcurgerea acestor Conditii, Consumatorul ia la cunostinta faptul ca ii vor fi garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

Newsletter (Notificarea pe e-mail)

Consumatorii care nu mai doresc sa primeasca notificarile privind noutatile aparute pe Site sau alte mesaje de promovare din partea Hervis, vor accesa un link numit "Dezabonare", care se regaseste in e-mailurile trimise de Hervis.

 

Ce sunt Cookie-urile?

 

Cookie-urile sunt fisiere mici de text care sunt salvate in browser-ul dvs. Acestea sunt descarcate in browser-ul dvs prima oara cand accesati site-ul nostru. La urmatoarea dvs. accesare a site-ului nostru, folosind acelasi dispozitiv/browser informatiile continute de acestea sunt trimise inapoi la website-ul initial (first party cookie) sau catre un alt site, caruia ii apartine (third party cookie). Astfel, este recunoscut faptul ca site-ul a fost deschis cu browser-ul respectiv, iar statusul este modificat, de exemplu afisarea anumitor continuturi. In acest sens, Cookie-urile memoreaza de exemplu preferintele, modul in care utilizati un site si individualizeaza ofertele afisate.

 

Setarile Cookie pentru acest site:

 

Cookie-urile solicitate, care sunt absolut necesare pentru functionarea site-ului nostru, sunt utilizate exclusiv de Hervis si sunt salvate pe device-ul dvs. numai in sesiunea curenta a browserului.

Exemple de cookie-uri necesare:

-       Stocare pentru deciziile privind utilizarea de cookie-uri pe site-ul Hervis

-       Repartizarea articolelor potrivite in cosul dvs. de cumparaturi

-       Logare in site-ul nostru

Cookie-urile necesare pot fi dezactivate utilizand setarile browserului. Hervis atentioneaza utilizatorii sai ca, in caz de dezactivare a acestor cookie-uri, acestia ar putea sa nu beneficieze de toate caracterisiticile site-ului, aparand erori.

 

Utilizarea Cookie-urilor first party care necesita aprobare pe site-ul nostru:

 

Cookie-urile care nu sunt de o importanta majora in utilizarea site-ului nostru, indeplinesc sarcini importante. Fara ele, caracteristicile care permit o navigare confortabila a site-ului Hervis.ro nu vor mai fi disponibile. Setarile dvs. nu mai pot fi stocate si vor fi trebui verificate de fiecare data pe fiecare pagina. Aditional, nu vom putea sa punem la dispozitie oferte personalizate pentru dvs.

 

Programele de statistica

In vederea imbunatatirii calitatii si a organizarii cat mai eficiente a ofertei Hervis, Vanzatorul foloseste programe statistice Google Analytics si Adobe Analytics, care vor inregistra in mod anonim folosirea Site-ului.

Folosirea acestor programe statistice faciliteaza Vanzatorului analizarea modului in care este folosit Site-ul si permite acestuia imbunatatirea serviciilor si adaptarea individuala la dorintele clientilor.

In acest sens, se folosesc si asa-numitele Cookies (inclusiv pe baza Google UserID). Cookies sunt mici fisiere de text stocate in computerul Consumatorului, fara a fi alocate in functie de persoane. Nu are loc crearea unui profil individual in functie de modul Consumatorului de folosire al Site-ului.

 

Declaratie de securitate a datelor pentru folosirea programelor Google Analytics

Site-ul foloseste Google Analytics, un program de analiza web al Google Inc. ("Google"). Google Analytics foloseste asa numitele "Cookies", fisiere de text care sunt stocate in computerul Consumatorului. si care permit realizarea unei analize a folosirii site-ului web. Informatiile obtinute cu ajutorul cookie se refera la modul in care Consumatorul foloseste Site-ul si sunt transmite pe un server al Google in SUA, unde sunt stocate. In cazul activarii anonimizarii IP pe Site, adresa IP a Consumatorului este prescurtata de Google in cadrul statelor din Uniunea Europeana sau a statelor cu care exista conventii incheiate, aflate in spatiul economic european.

Numai in situatii exceptionale, adresa IP a Consumatorului este transmisa in forma completa catre serverul Google din SUA unde este apoi prescurtat. La solicitarea operatorului acestui site, Google va folosi aceste informatii pentru a evalua modul in care Consumatorul foloseste Site-ul, pentru a intocmi rapoarte de activitate pe Site si pentru a furniza alte servicii aferente activitatii online asociate operatorului Site-ului. Adresa IP transmisa de aplicatia browser in cadrul Google Analytics nu va fi adaugata de Google altor date.

Consumatorul impiedica stocarea de cookies in computerul sau prin setarea corespunzatoare a browser-ului. Intr-un astfel de caz, Consumatorul este constient ca anumite functii ale Site-ului nu vor functiona in mod corespunzator. De asemenea, Consumatorul are posibilitatea de a impiedica colectarea de date prin cookie si folosirea acestor date referitoare la activitatea pe Site (incl. adresa dvs. IP) catre Google, prin descarcarea si instalarea unui Browser-plugin, disponibil la urmatoarea adresa:http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

 

Declaratia de securitate a datelor pentru folosirea programelor Adobe Analytics (Omniture)

Hervis foloseste Adobe Analytics (Omniture), un serviciu de analiza web al Adobe Systems Software Ireland Ltd. („Adobe“). Prin Adobe Analytics sunt colectate date anonime care sunt ulterior folosite pentru intelegerea si analizarea modului de utilizare al Site-ului de catre vizitatorii Site-ului. Adobe Analytics foloseste asa-numite Cookies si tracking pixels, apelate si stocate in computerul Consumatorului. Datele obtinute in acest mod ofera informatii cu privire la modul in care Consumatorul utilizeaza Site-ul si sunt transmise serverului Adobe unde sunt stocate. Aceste informatii sunt transmise exclusiv catre Hervis sub forma unor date cumulate, care exprima trendurile in utilizarea generala a Site-ului, fara a avea un caracter personal. Dat fiind faptul ca Adobe Analytics nu inregistreaza informatii personale, nu este posibila nici o atribuire, raportare sau legatura cu datele personale ale Consumatorului.

 

In cazul in care Consumatorul nu este de acord cu folosirea datelor sale anonime de catre Adobe Analytics, poate apasa aici pentru a refuza functia Tracking prin 2o7.net-Cookie.